Fırıncılara Eğitim Semineri Düzenlendi

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Suşehri ilçesinde faaliyet gösteren fırıncılara çeşitli konularda eğitim verdi.
Bu haber 27 Eylül 2012, Perşembe 20:12:18 eklenmiştir.

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Suşehri ilçesinde faaliyet gösteren fırıncılara çeşitli konularda eğitim verdi.

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personellerinden Ziraat Mühendisi Aygen Ürgüp, Suşehri Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitim seminerinde, 4 Ocak tarihinde yayınlanan ekmek üretimi, satış, depolama ve muhafaza koşullarının tekrar şekillendiğini söyledi.

Ekmek ve ekmek çeşitleri tebliğine göre, kül ve kepek oranı yüksek unların kullanımının zorunlu hale getirildiğini ifade eden Ürgüp, ekmek satışı yapılan her yerde, tam buğday, tam buğday unlu veya kepekli ekmeğin bulundurulmasının zorunlu hale getirildiğini ifade etti.

Slayt eşliğinde verilen eğitimde, hijyenle ilgili genel tanımlar, gıdadaki zararlı maddeler, bulaşma ve bozulmalar, iş yeri ile ekipman hijyeni ve mevzuat hakkında genel bilgiler verildi.


Arama Kelimeleri: Suşehri, fırıncı, seminer, Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ziraat Mühendisi Aygen Ürgüp, Suşehri Belediyesi, ekmek

ETİKETLER : Suşehri fırıncı seminer Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Aygen Ürgüp Suşehri Belediyesi ekmek
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİVAS HABER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 


ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları

Sivas Haber - Sivas, Sivas Haberleri
© Copyright 2018 Sivas Haber. Tüm hakları saklıdır.
Teknoloji
Apple
Google
Facebook
Twitter
Spor
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Sivasspor
İlçeler
Divriği
Şarkışla
Suşehri
Yıldızeli
Politika
Adalet ve Kalkınma Partisi
Cumhuriyet Halk Partisi
Milliyetçi Hareket Partisi
Büyük Birlik Partisi
Dünya
Amerika Birleşik Devletleri
Suriye
Azerbaycan